Bundeling

Release #48

Hola, la aplicación ya está en español! Precies, Bundeling is nu voortaan ook beschikbaar in het Spaans! Superhandig, als je de Spaanse taal kent. Dit betekent dat Bundeling inmiddels 6 verschillende talen ondersteunt. Verder hebben we deze update nog meer functionaliteiten toegevoegd. De belangrijkste updates hebben we hier kort uitgelicht!

Verbeterde zoekfunctie(s)

Een veel gevraagd verzoekje. De mogelijkheid om te kunnen zoeken in de verschillende menu-items en chats. Dus, dat hebben we inmiddels mogelijk gemaakt! Heb je honderden documenten in je app, dan heb je het juiste bestand voortaan zo gevonden. Ook in de chatgesprekken kun je voortaan zoeken. Wel zo handig als je even iets wilt terug kijken.

Inactieve gebruikers

Er kunnen bepaalde redenen zijn waarom een gebruiker tijdelijk even geen toegang tot de app nodig heeft. Eerder kon je deze gebruiker dan verwijderen, alleen het nadeel hiervan was dat je dan ook zijn data verwijderde. Vanaf nu is het mogelijk om iemand tijdelijk te deactiveren. Met een druk op de knop heeft de gebruiker geen toegang meer tot het platform, en met diezelfde knop kun je ook weer direct toegang verlenen. Supersimpel!

Verjaardagen vergeten!

Bundeling helpt al jaren met het niet vergeten van verjaardagen. Bundeling stuurde namelijk een PUSH-notificatie op de dag dat iemand uit jouw app jarig was. Heel handig, maar kan ook redelijk vervelend zijn in de wat grotere organisaties. Daarom kun je deze notificaties vanaf nu uitzetten. Ga hiervoor naar je instelling -> Meldingen -> en vink verjaardagen uit. Jij beslist!

Verder kun je voortaan afbeeldingen toevoegen aan formulieren, je eigen reacties verwijderen onder nieuwsitems en zijn er talloze andere kleine tweaks en bugfixes toegepast. Met release #48 is Bundeling weer wat beter geworden en kijken we uit naar release #49, want daar staan ook weer hele leuke dingen te gebeuren!