Bundeling

Release #49

Is het collega’s, medewerkers of crew? Dankzij onze nieuwe update kies je voortaan zélf je benamingen. Ook deel je voortaan vaste menu-items in submenu’s in en kan iedereen complete conversaties verwijderen uit z’n inbox. Deze features en nog vele andere zitten allemaal in onze Release #49. Zo maak je jouw Bundeling-platform nog meer eigen.

Events organiseren

Organiseer je een evenement? Dankzij onze nieuwe features is dat makkelijker dan ooit. Zo maak je nu eenvoudig aangepaste bevestigingsmails en is het mogelijk om een evenement te annuleren. Verder zijn de automatische labels voor aanwezigen nu ook te gebruiken in het AppCMS en Bulletinboard. Is dat even handig! 

Opgeruimde inbox

Met onze Release #49 kun je complete conversaties verwijderen. Ideaal als je fan bent van een heerlijk opgeruimde inbox. Het werkt eenvoudig: klik in een gesprek op de drie bolletjes, klik vervolgens op het prullenbakje en weg is het gesprek! Simple as that.

Nog meer op maat

Voortaan pas je in een handomdraai vaste titels van menu-items aan vanuit het Bundeling-dashboard. Zo zien we meteen wat creatieve creaties voorbijkomen: wat dacht je bijvoorbeeld van “Actieve Teitjes” voor evenementen? Jij beslist. Daarnaast kun je de vaste menu-items ook onderverdelen in verschillende submenu’s. Op die manier stem je Bundeling nóg meer af op jouw organisatie.

En nog meer

En dat is nog niet alles! Zo kun je formulieren voortaan exporteren naar PDF, kunnen gebruikers kiezen om hun mail of telefoonnummer te verbergen, is het AppCMS sneller dan ooit en hebben we nog verschillende andere kleine tweaks en bugfixes doorgevoerd. Heb je vragen over deze update? Neem dan contact op met je succesmanager, die praat je graag bij. Op naar Release #50!