Bundeling

Release #54

E-mail notificaties

Vanaf release #54 hebben gebruikers de mogelijkheid om, naast de huidige push notificaties, in te stellen of ze notificaties per e-mail willen ontvangen. Dit is mogelijk voor alle onderdelen, behalve de groepschat. Je kiest als gebruiker zelf voor welke onderdelen je wel of niet een e-mail wil ontvangen.

Verbeteringen Dashboard Responsiveness

Deze release hebben we verbeteringen aangebracht in de responsiveness van het dashboard, wat inhoudt dat er verbeteringen zijn in het gebruik/openen van het dashboard op verschillende schermgroottes, zoals op een telefoon/tablet.

Rebuild manager settings menu

Het ‘Settings’ menu in het dashboard is hernoemd naar ‘General’. De verschillende instellingen zijn opgedeeld in verschillende tabbladen: voorheen werden alle instellingen weergegeven op één pagina. Je kunt nu dus sneller jouw instellingen aanpassen en je Bundeling app volledig eigen maken.

Selecteer tekst in PDF formulieren

Formulieren kunnen gerapporteerd worden aan gebruikers: dit zorgt ervoor dat wanneer er een formulier wordt ingevuld er een PDF bestand met het ingevulde formulier wordt gestuurd naar een e-mailadres. De ingevulde formulieren zijn ook te exporteren naar een PDF bestand in het dashboard. Dit was allemaal al mogelijk. Het was nog niet mogelijk om de tekst in de PDF bestanden te selecteren; dit kan nu wel.

Actiefoto’s toevoegen aan je evenement (Bundeling For Web)

In de native-app was het al mogelijk om event foto’s toe te voegen bij activiteiten. Deze functionaliteit was nog niet beschikbaar in Bundeling For Web en zal beschikbaar zijn in de eerstvolgende update van Bundeling For Web.

En er komt nog meer!

Onze devs zitten natuurlijk niet stil. Achter de (computer)schermen wordt hard gewerkt om jouw bundeling app te voorzien van de laatste updates en functionaliteiten. Blijf onze website en social media kanalen goed in de gaten houden voor de laatste updates. Vragen of opmerkingen? Neem vooral even contact met ons op!