Bundeling

Volledige ontzorging

Kies je voor Bundeling, dan ontzorgt ons Support & Success Team je volledig. We ontwikkelen het platform in de huisstijl van je organisatie en zorgen ervoor dat het implementatietraject zo efficiënt mogelijk verloopt. Daarnaast trainen we jou en je team om Bundeling op de allerbeste manier te lanceren binnen jouw organisatie.

Je eigen Implementatie specialist

Je vaste en toegewijde Implementatiespecialist helpt je om het implementatietraject soepel en op schema te laten verlopen, zodat niets een succesvolle lancering nog in de weg kan staan.

 

Training

Nadat je platform geheel naar wens is ontwikkeld, begeleidt de implementatiespecialist jou en je team door ons intuïtieve dashboard en geven we je zoveel mogelijk handvaten om het platform zelf zo efficiënt mogelijk te kunnen beheren. 

Meer hulp nodig? Geen probleem, wij zijn er voor je! 

Je eigen Success Manager

Nadat je platform is gelanceerd, word je begeleidt door je eigen Success Manager, die altijd tot je beschikking is om eventuele vragen te beantwoorden, nieuwe updates door te nemen en je te voorzien van de nodige Tips & Tricks om het platform zo succesvol mogelijk te laten functioneren binnen je organisatie.

Uitgebreide branding- en ontwerpservice

Onze designers zorgen ervoor dat je eigen Bundeling platform volledig conform de eigen huisstijl wordt ontwikkelt. Zo is je eigen app herkenbaar en voelt het meteen vertrouwd voor alle gebruikers.

Third party integraties en partners

Bundeling zou Bundeling niet zijn als we geen kampioen waren in het integreren en koppelen van andere innovatieve systemen. Daarom gaan we regelmatig samenwerkingen aan met partijen die marktleider zijn in hun eigen segment. Op die manier maken we onze platformen nog sterker.

Ben je tevreden over een platform en wil je dit graag integreren ? Neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerkopties

Om je de best mogelijke Bundeling-ervaring te geven innoveren we het platform continu door, samen met onze klanten, nieuwe functionaliteiten te blijven ontwikkelen en updates door te voeren. Mis je cruciale functies? Laat het ons direct weten.

Toegang tot de Bundeling community

Als lid van de Bundeling community ben je altijd op de hoogtevan wat er speelt binnen Bundeling. Of je nu geïnteresseerd bent in nieuwe functionaliteiten, plug-ins, Tips & Tricks: Alles is gebundeld in onze Bundeling Support & Succes Community app.