Bundeling

Wie we zijn

Wij geloven dat we mensen op een slimme en vernieuwende manier samen kunnen brengen, zodat een ieder het beste uit zichzelf kan halen. Met het belang van klanten en gebruikers als uitgangspunt creëren we oplossingen die ons leven makkelijker maken. Altijd vanuit eenvoud en gemak, zodat gebruikers hun doel sneller en efficiënter kunnen bereiken. Door continu te innoveren blijven we die betrouwbare en inspirerende partner die we graag willen zijn.

Onze oorsprong

Bundeling ontstond doordat twee startups vanuit verschillende visies op hetzelfde idee kwamen: Communities faciliteren met een app waarmee zowel de organisatie als de stakeholders een enorme efficiëntieslag kunnen slaan in de communicatie.

Digitale transformatie

Bundeling verandert de manier waarop mensen met elkaar in contact kunnen komen en hoe ze op een slimme manier geïnformeerd worden. We kijken naar de behoeftes van de gebruiker en gewapend met deze inzichten en onze creativiteit ontwikkelen we continu nieuwe innovatieve oplossingen. Samen met onze klanten veranderen we de markt en zetten we deze in beweging.

Bundeling ontzorgt

Kies je voor Bundeling, dan ontzorgt ons Support & Success Team je volledig. We ontwikkelen het platform in de huisstijl van je organisatie en zorgen ervoor dat het implementatietraject zo efficiënt mogelijk verloopt. Daarnaast trainen we jou en je team om Bundeling op de allerbeste manier te lanceren binnen jouw organisatie.

Onze kantoren

Bundeling groeit! En daar zijn we blij mee natuurlijk. Onze klanten bevinden zich wereldwijd, waaronder Nederland, België, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Hieronder de contactgegevens van de verschillende kantoren.

info@bundeling.com

Postbus 469, 5400 AL Uden, The Netherlands

Ons team

Bundeling bestaat uit diverse teams van professionals en technici met veel ervaring en expertise. Bij Bundeling werken we samen met onze klanten. We luisteren naar hun wensen en bouwen zo voor elke klant een eigen en uniek communicatieplatform. We kunnen je volledig ontzorgen of je bijstaan als je liever zelf aan de knoppen zit.

Onze business developers en implementatie managers zetten zich met veel passie in voor elk project en daar hoort persoonlijke aandacht en ondersteuning bij. Soms face-to-face en soms digitaal. Goede service is voor ons belangrijk. Met onze service en ondersteuning zetten we net dat stapje extra.