Bundeling

Voor wie?

Digitale transformatie wordt steeds belangrijker in de bedrijfsvoering van organisaties. Of je nu een mkb-bedrijf hebt, werkt in een grote multinational of verantwoordelijk bent voor de leden van een businessclub of (branche)vereniging: Met Bundeling heb je alle interne en externe communicatie en applicaties op één centrale plek.

Makkelijk, handig en overzichtelijk de hele organisatie binnen handbereik. Door de naadloze integratie met belangrijke bedrijfsapplicaties is alle informatie altijd op één plek terug te vinden. Van CRM tot HRM en van onboardingstool tot opleidingstool. Veelzijdig, efficiënt, veilig en met de laatste technologie. 

Bundeling maakt op alle niveaus en op elk moment betere en efficiëntere communicatie mogelijk binnen jouw organisatie.

Ontdek hoe jij Bundeling kunt inzetten!

Bouw & Installatiebedrijven

Bij bouw- en installatiebedrijven zijn de meeste medewerkers vaak buiten de deur aan het werk of veel onderweg. Met je eigen Bundeling app zorg je ervoor dat iedereen altijd verbonden is en verhoog je de betrokkenheid van jouw medewerkers. 

Zo is iedere medewerker altijd op de hoogte van de meest relevante informatie, zoals o.a. handboeken, bestekken en werkinstructies. Doordat alles op één plek terug te vinden is, voorkom je fouten en verhoog de je efficiëntie van je medewerkers.

Transport & Logistiek

Met de Bundeling app zorg je voor makkelijke en eenduidige communicatie voor alle medewerkers, dus ook met de collega’s die vaak onderweg zijn. 

Belangrijk nieuws kan snel worden gedeeld, zodat medewerkers direct op de hoogte zijn en kunnen reageren. Ook bedrijfsprocessen maak je veel toegankelijker door ze te digitaliseren. Denk daarbij aan het digitaal uitwisselen van formulieren, checklists of  vrachtbrieven. Veel van onze klanten stellen ook de laad -en losprocedures, chauffeurshandboeken, schadeformulieren en updates over rijprestaties op een laagdrempelige manier ter beschikking aan de desbetreffende medewerkers. Dat allemaal in één centrale app.

Retail & Horeca

Met meerdere vestigingen of filialen is een eenduidige communicatie enorm belangrijk voor de juiste merkbeleving van de klant. Met Bundeling vergroot je de betrokkenheid en het serviceniveau van je medewerkers. 

Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld interactief reageren op nieuwsberichten en afvinklijsten invullen. Daarnaast biedt de app ook mogelijkheden voor handige zaken zoals het koppelen van de roosters, loonstroken en instructievideo’s.

MKB

Je gehele organisatie en communicatie centraliseren in één gebruiksvriendelijk platform, passend bij de wensen en processen van jouw organisatie? Dat is wat we graag voor je willen realiseren. 

Een eigen Bundeling platform stelt je namelijk eenvoudig in staat om je medewerkers nog beter te ondersteunen en de medewerkersbetrokkenheid significant te vergroten. Met onze interactieve en schaalbare oplossingen zorg je altijd en overal voor een goede informatievoorziening richting medewerkers.

Met Bundeling is het makkelijker om je medewerkers snel te bereiken, altijd en overal. Ook processen kun je makkelijker maken en digitaliseren. Dit scheelt een hoop papierwerk en bespaart jouw medewerkers een hoop tijd!

(Branche) Verenigingen & Non-profit

Houd je leden betrokken met Bundeling. 

Breng je nieuws makkelijk en snel onder de aandacht via pushberichten en maak het je leden nog makkelijker om met elkaar in contact te komen en de interactie daarmee te bevorderen.

Het organiseren van bijeenkomsten of events was nog nooit zo eenvoudig. Leden kunnen zich in de app direct aan- of afmelden en zien altijd welke overige leden er aanwezig zijn, zodat ze nog beter voorbereid kunnen gaan netwerken. Daarnaast automatiseer je het gehele uitnodigingsproces met o.a. het automatisch versturen van agendaverzoeken, invulformulieren en e-tickets.

Netwerk & Businessclub

Een zakelijk netwerk onderhouden was nog nooit zo eenvoudig. Jouw leden hebben de mogelijkheid om veel makkelijker te netwerken en met elkaar af te spreken op aankomende bijeenkomsten. Je kunt gebruikmaken van 1-op-1 chats of groepschats en alles zo inrichten zoals voor jouw club handig is. Doordat leden nu makkelijker connecties kunnen maken, brengt deelname aan je netwerk & businessclub hen ook echt meerwaarde.

Bijeenkomsten organiseer je in een handomdraai. Je bekijkt en beheert de live gastenlijst van je events in je eigen dashboard. Deel berichten alleen met de leden voor wie het relevant is. Bundeling biedt de mogelijkheid om functionaliteiten later toe te voegen en groeit dus met je mee. 

Sport & Business

Bundeling biedt alle slimme tools die een moderne business-community nodig heeft om succesvol te zijn. Het vergemakkelijkt de sales en het onderhouden van goede relaties met je sponsoren. 

Stimuleer interactiviteit tussen sponsoren en maak het ze nog makkelijker om met elkaar te netwerken. Nieuws komt snel onder de aandacht via pushberichten en het organiseren van bijeenkomsten of events was nog nooit zo eenvoudig. 

Sponsoren kunnen zich in de app direct aan- of afmelden en zien altijd welke overige sponsoren er aanwezig zijn, zodat ze nog beter voorbereid kunnen gaan netwerken. Daarnaast automatiseer je het gehele uitnodigingsproces met o.a. het automatisch versturen van agendaverzoeken, invulformulieren en e-tickets.

Meer dan 1000 organisaties kozen al voor Bundeling

Betaalbaar voor iedere organisatie

Bundeling maakt een positieve impact binnen elk bedrijf, organisatie, club of vereniging. Je kunt onze multi-inzetbare features helemaal eigen maken. Daarnaast zijn de kosten van Bundeling afhankelijk van het aantal gebruikers en de features die je kiest. Hierdoor zijn we voor iedere organisatie betaalbaar.

Benieuwd wat Bundeling voor jou in petto heeft? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen  binnen 24 uur contact met je op mét een prijs op maat.